Lystfiskeri ved Løkken

Havfiskeri

lystfiskeriVær opmærksom på at alt andet fiskeri end Put & Take kræver stats-fisketegn som kan købes her

Løkken Mole

Hvis du er til lystfiskeri kan en tur på molen være et godt sted at fiske. Her fanges ofte diverse fladfisk, hornfisk, makrel - og der bliver indimellem fanget havørred, havbars og multer. Brug evt. pil-selv rejer fra supermarkedet - eller prøv med sildefileter klippet i strimler - også fra supermarkedet.

Fra stranden

Du kan være heldig at fange Pighvar fra stranden - helt inde hvor bølgerne bryder, og du ikke tror der er fisk - der ligger pighvar på lur efter bytte. Den kan godt lide sildefileter - eller blink med et stykke sild monteret 30-40 cm. efter blinket.

Ferskvandsfiskeri

Ryå

lystfiskeri01Ryå løber ud i Limfjorden ved Gjøl, men starter inde ved Brønderslev. Åen er Nordjyllands største, og der er rige muligheder for at fiske efter havørred, bækørred, aborre, gedder, brasen, skaller. Der er mange steder i åen, hvor det er rigtigt godt at fiske. Prøv f.eks. åen nedstrøms for Aabybro - her er der masser af store gedder og aborre.
Der kan købes fisketegn på SevenEleven i Aabybro eller via nettet - læs mere her

Put & Take

Der er flere P&T-søer i området - og Løkken Fiskeparks indkørsel ligger lige på landevejen mod Ålborg ca. 2km. syd for byen. Der ligger desuden Blokhus Fiskepark ca. 20 km - og Gølstrup Fiskepark ca. 10km.

x
Hackerangreb

Attention:

Vores booking system fra Techotel har siden tirsdag den 8. juni været angrebet af en virus.

Vi har derfor ingen adgang til vores bookingsystem. Vi forbeholder os retten til at annullere bookinger der vil komme ind i denne periode som overbookinger.

Vi beklager meget og håber på forståelse.

Jette og Christian

Hotel Løkken Strand